• Zaterdag 24 maart vanaf 20.15 uur in de concertzaal van Nieuwe Veste brengen we pianoconcert nr. 1 van Beethoven o.l.v. Geert Schrijvers met Kelvin Grout, piano. Verder Engelse muziek van o.a. Delius  Op dit concert kwam veel publiek af.    (videofragment)    (affiche)
 • Zaterdag 9 juni vanaf 20.15 uur brachten we in Huis van de Heuvel o.l.v. Johan Olof een zeer gevarieerd programma, onder de titel Bouquet de Fleurs, met muziek van Vivaldi, Tsjaikovski, Mendelssohn, Dvorák, Martucci e.a., waarbij een groot aantal instrumenten solistisch naar voren traden, zowel blazers als strijkers. Het idee was om blazers en strijkers elkaar te laten bewonderen door om beurten naar voren te treden in solostukken.  (videofragment) (affiche)
 • Zondag 24 juni creëerden blazers van SymCoBreda in nauwe samenwerking met Nieuwe Veste een voorstelling in de tuin van Kasteel Bouvigne in Breda, als onderdeel van het Zuiderwaterlinie Festival. Hierbij werden dans, muziek, de tuin en zelfs het lopend publiek tot één verrassend geheel gemaakt.
 • Zaterdag 24 november 20.15 uur in Sacramentskerk te Breda werd in samenwerking met het Zuid-Nederlands Concert Koor o.l.v. Rick Muselaers een goed bezochte uitvoering gegeven van het Stabat Mater van Rossini en de Missa pro Populo van Muratori.  Dit werd voorafgegaan door de ouverture La Vestale van Spontini, gedirigeerd door Geert Schrijvers.  (videofragment) (affiche)
 • Zaterdag 1 april vanaf 20.15 in de Grote Kerk Breda een uitvoering van de Messa di Requiem van Verdi, in samenwerking met het Zuid-Nederlands Concert Koor o.l.v. Rick Muselaers. Dit concert trok een groot publiek. (videofragment) (affiche)
 • Zaterdag 17 juni vanaf 20.15 uur in Huis van de Heuvel in Breda bracht SymCo een zeer afwisselend programma o.l.v. Geert Schrijvers. Programma : Mozart – Symfonie nr. 25, Stamitz – klarinetconcert nr. 11 (solist : Moniek Verhijden, klarinet), Beethoven – deel uit Die Geschöpfe des Prometheus, Spontini – ouverture La Vestale. (affiche)
 • Zondag 16 juli vanaf 15 uur in het Grimhuysenpark in Ulvenhout een uitvoering van de Serenade voor Blazers van Dvorák en de Partita van Krommer door de blazers van SymCo o.l.v. Geert Schrijvers
 • Donderdag 21 september vanaf 20.15 uur in de Grote Kerk Breda verzorgden wij de muziek van Breda Zingt voor de Vrede. Symco werd geleid door Geert Schrijvers in muziek van Charpentier, Beethoven, Elgar, Handel, J. Strauss, The Beatles e.d.
 • Zaterdag 7 oktober vanaf 20.15 uur in Huis van de Heuvel een theatrale uitvoering met drie acteurs o.l.v. Geert Schrijvers van Die Geschöpfe des Prometheus. Hier kwam veel publiek op af.(ook op 8oktober in Hilvarenbeek, Hilvaria studio’s) (videofragment) (affiche)
 • Zaterdag 25 november vanaf 20.15 uur in de RK Laurentiuskerk Breda/Ginneken brachten we in samenwerking met het Zuid-Nederlands Concert Koor o.l.v. Rick Muselaers een Engels programma: Saint Nicolas van Benjamin Britten, Two Psalms van Gustav Holst en enkele delen uit de Capriol Suite van Peter Warlock (affiche)
 • Zondag 22 mei 2016 in de Grote Kerk Breda werd het Requiem van W.A. Mozart uitgevoerd in samenwerking met Gemengd Koor Cantabile o.l.v. Ad van Unen. (videofragment)
 • Zondag 26 juni 2016werd o.l.v. Geert Schrijvers de Gran Partita (Serenade nr.10) voor 13 blaasinstrumenten van W.A. Mozart uitgevoerd in het sfeervolle Grimhuysenpark in Ulvenhout.
 • Zaterdag 24 september 2016 in Huis van de Heuvel te Breda, en Zondag 25 september in Hilvaria Studio’s in Hilvarenbeek verrasten wij ons publiek met ons kleurrijke Zomerconcert met muziek van o.a Tarrega (soliste Lotte Brekelmans, gitaar), Sarasate (soliste Marie de Thouars, viool), Soutullo, Vivaldi, Mendelssohn (videofragment Romanza van P. de Sarasate)(affiche)
 • Zondag 27 november 2016kon een groot publiek in het Chassé Theater genieten van Ein deutsches Requiem, het Schicksalslied en het Andante moderato uit de Vierde Symfonie van Johannes Brahms. Dit adembenemende en grote concert werd gerealiseerd in samenwerking met het Zuid-Nederlands Concert Koor o.l.v. Rick Muselaers. (videofragment) (affiche) 
 • Vrijdag 23 decembergeven we vanaf 20.30 uur in de Antoniuskathedraal in Breda ons jaarlijks kerstconcert, in samenwerking met Gemengd Koor Cantabile o.l.v. Ad van Unen. Voor het eerst klonk in Breda ‘Lauda per la Natività del Signore’ van Respighi, naast andere, bekendere werken
 • Concert 12 september 2015 vanaf 20.15 uur  in Huis van de Heuvel Breda met muziek van Saint-Saëns (solist Marie de Thouars), Dvorák (solist Bianca Bongers),  Rossini, waarna de symfonie nr. 6, Pastorale, van Beethoven. Bergsma.
 • Concert 13 september 2015 in Hilvaria Studio’s Hilvarenbeek (herhaling) (videofragment)  (affiche)
 • Concert 20 september 2015 tijdens de Kulturele Amateur Manifestatie met de zesde symfonie, Pastorale, van Beethoven, o.l.v. Geert Schrijvers.
 • Zondag 13 december brengen we een zeer origineel kerstconcert in de Waalse Kerk te Breda, in samenwerking met Koor Odyssee o.l.v. Niels Loose.Onder leiding van Geert Schrijvers brengen we ook  solostukken van Mozart voor viool (Marie de Thouars) en voor fluit (Kim van den Heuvel), naast de prachtige Sinfonia uit het Weihnachtsoratorium van Bach
 • Kulturele Amateur Manifestatie 2014: Muzikaal verhaal voor de kinderen
 • 27 april vanaf 20.15 uur in Huis van de Heuvel Breda : Rossini meets the Saxophone : Symco en het Westlands Saxofoonorkest. SymCo speelde o.a. enkele ouvertures en de Variaties voor klarinet en orkest van Rossini.